![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам, че темата ни е до болка позната.
Идеята ми дойде, след като същата се появи във форума на METALbg.com. Искам просто да сравня вашето отношение към въпроса с тамошните реакции и мнения. Вижте ТУК за какво говоря... -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 3 2004, 11:24 PM) Освобождава се скритата ти природа. Правиш това което ти се прави като си трезвен, но те е срам от себе си защото имаш съвест - слушаш чалга. Дам това е най-точното и синтезирано твърдение за пиенето..затова се радвам че каквото и колкото и да съм пил чалга не ми се слуша нито ме кефи..затова пък Sepulterahead си спомня какво се случи на именния му ден - Хол с уредба и чалга ->20 души си въртат гъза, пуска се Sepultura или Machine Head не помня кое беше първо и 20 души изчезват от стаята, а нахлуват 4-5 дочули нещо различно от чалга в другата стая и правят пого в хола с аквариума, TV-to секциите ..беше ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 02:50 PM |