![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам, че темата ни е до болка позната.
Идеята ми дойде, след като същата се появи във форума на METALbg.com. Искам просто да сравня вашето отношение към въпроса с тамошните реакции и мнения. Вижте ТУК за какво говоря... -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Цитат През кура ми е дали е метълско. С кеф бих си носил такива дрешки. ![]() RNB няма да сложа, защото имам определено отношения към тази компания, нейните изпълнители, продукция (в това число извънмузикална), но това си е мое лично мнение. По-скоро бих облякъл суичър на "ъпсурд", защото намирам определена стойност в това което правят. По въпроса за облеклото. Не нося вериги и кубинки, имам си рокерия и обичам черния цвят още от преди да заобичам метъла. Тук не говорим за позьорщина, униформеност или стереотипност, поне аз разбирам нещата така. Става въпрос за принадлежност и гордост. Аз съм горд с това че слушам разбирам и оценявам стила хеви метъл. Смятам тази музика за високо стойностна. Уважавам нея и хората, йоито я слушат. Когато се обличам по "стереотипния" начин, го правя не за да се "изгъзарея" или направя на различен и страшен, правя го за да заявя своите предпочитания и защото съм горд с тях. Ясно ми е че това никой него еня, но мен пък не ме еня за тях. Еня ме само за културата "хеви метъл" ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 06:24 PM |