![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Е, последно време се навъдиха страшно много групи свирещи олдскуул траш, докарващи изцяло осемдетарски саунд и т.н. Какво ви е мнението за тази тенденция, любими групи?
На мен лично страшно много ми допада тази вълна, само да спомена Warbringer, Municipal Waste, Bonded by Blood, Evile, Violator, Merciless Death, Fueled by Fire какво ли още не, всички свирят много здраво ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Ох, на мен ми идеше да закрещя от кеф,когато преди няколко години започнаха да се появяват тези нахъсани младоци, свирещи олдскул трашок по осемдесетарски еталон.
Обаче напоследък толкова много се нароиха, че нямам време просто да ги чуя. Добре, че сте препоръчали тук някои неща. Иначе си ме радват пичовете от подписа ми... Hetfield, безмислено е изказването ти. Старият траш си е старият траш, той е класиката, еталонът. Но твърде кратко продължи животът му, не успя да доизкаже всичко и да се доразвие... и затова е тук тази нова вълна. Discipline, DEKAPITATOR и на мен ми харесват много. Gama Bomb много ми ги хвалят, но още нямам време да стигна и до тях... -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 04:03 AM |