![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 15-June 09 Потребител N: 3457 ![]() |
Търсих в гоогъл някви история за хардкора и попаднах на сайта. Аз съм Лазар от софия на 18 г. занимавам се професионално с музика имам банда и т.н.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Имах една даскалка в гимназията, кото веднъж изръси "Аз да не съм проста, аз слушам класическа музика и ходя на опера!", щото нещо някой я правеше на балама. Така че за българина това явно все още си е начин за доказване. А тия модернистите класици дето ги е изредил scat-а се иска дооооста еклесиастичен вкус, за да ги разбереш, и обикновено не е точно звученето, което днешния слушател търси от класическата музика като попълнение в музикалната си култура. Смисъл, звучене, което да му донесе усещанията, които други по-модерни жанрове не биха могли. Не отричам гения им, но не са точно тоя вид изкуство, което човек би си причинил, за да разпусне след тежък ден, а по-скоро от онова диаклектичното, което се гледа в музеите и се мисли като се гледа. Така че това, че не ги знае пича, не е някакъв показател, че не цени класиката като цяло, все пак тези младежи правят точно обратното на цялата установена традиция преди тях и не мисля, че са емблематични за жанра. Абе мисълта ми е, че можеше да го заковеш с Брамс, Чайковски, Шуберт, и т.н., а не точно с тия, но както и да е дребни неща, а много думи...
Много офтопик напоследък, деа... @BloodMetal - привет и си слушай квото ти е кеф! Като се замисля, от много време се чудех защо още няма blood metal като жанр след като има "всички останали простотии"-метъл, и това някак си ми звучеше логично да го има. ![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:25 AM |