![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
http://www.btv.bg/:
Цитат Трима души бяха убити при престрелка в София 04 Юни 2004 Трима криминално проявени мъже бяха застреляни, а други двама бяха ранени и са с опасност за живота при престрелка днес на обяд в София. Нападателите са били облечени като попове. Митко Малкия е вторият близък човек на Златко Баретата, който пада убит през последните месеци. Реалната престъпност и киното се срещнаха във виенския салон на "Симеоновско шосе", когато трима души бяха застреляни от двама свещеници. Сцената се е разиграла като във филма "Гепи". Димитър Христов, по прякор Митко Малкия, който е сред най-приближените на Златко Баретата пие последното си кафе, заобиколен от четирима души - охрана и подчинени. Сами са в салона. Чувстват се сигурни - с около 6 мобилни телефона и няколко пистолета. Тогава от стълбите се появяват двама свещеници и с тях идва краят. "Качват се и започва стрелбата. От стрелбата имаме три трупа и двама ранени", разказва Николай Николов, директор на СДВР. Според очевидци, двамата мними свещеници са се отдалечили от мястото с ауди. "По първоначални данни - щом е Митко Малкия и е на Златко Баретата близък, правете си сметката - кой е на свобода и какво си делят", коментира полицай от СДВР. Митко Малкия е вторият близък човек на Златко Баретата, който пада убит през последните месеци. През март от упор бе застрелян 31-годишният Стефан Касамаков, който ходеше по улиците с бронежилетка. Твърди се, че тези и съпътстващите ги стрелби са част от разместване на пластовете в наркобизнеса, което не приключва от две години насам. Сега борбата била между Клюна и Баретата. Ето какво каза преди 2 месеца Златомир Иванов - Баретата във връзка с наркопазара, след като бе викан за справка в полицията, заедно с други емблематични имена като Таки и Къро: "Как си обяснявате факта, че според изследване на центъра за изследване на демокрацията вие сте обявен като човекът, който държи наркопазара в София?" "Нека се докаже че е така. И аз съм съгласен да лежа до живот. Казвам го най-отговорно. Имам сероизен бизнес - хазарт." "Добре, но защо точно вашите имена, защо не някои други. Тези, останалите трима, имат ли общо с наркобизнеса?" "Според наркозависими и според полицията, те контролират." "Но, и за вас казват същото." "Ми да ни заключат всичките и да ни осъдят." "Аз пак казвам - не съм ангел, но много от нещата, които се описват, не са така." Днес мобилният телефон на Златомир Иванов бе включен на гласова поща. Положението с организираната престъпност наистина излиза извън контрол. Какво мислите? Има ли начин да се излезне от омагьосания кръг на корупция и престъпност? Само върху липсата на политическа воля ли се крепи престъпността, или мафията е по-силна от държавата? -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Jun 5 2004, 12:38 PM) A che mafiqta e po silna ot dyrjawata ne mislq che trqbwa da ima spor. TO E QWNO!!!! Ne. Prosto durjavata i mafiqta v momenta sa edno cqlo. Kato se strelqt, pone da se izbiqt edin drug... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:20 PM |