![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
koe predpo4itate .... dobrite stari judas priest ili solowata kariera na halford sled napuskaneto mu na judas ?
az li4no predpo4itam halford ... prosto mi zwu4i po hubawo |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^^ “Nostradamus” е един страхотен хеви метъл албум, изсвирен с плашеща прецизност и демонстриращ за пореден път уникалния гласови диапазон на Rob Halford." - ревю metal world
"В "Nostradamus" има повече баладични моменти, отколкото във всички албуми на Judas и Halford, взети заедно; в същото време тавата изобилства от рифови убийци и злокобни среднотемпови трепачи, което вдига още повече летвата пред Rob, тъй като драматизмът и динамиката на величествената музикална архитектура зависят изцяло от него - няма гост-вокалисти и други певци, на които да се осланя (и слава богу!). Представянето му обаче е потресаващо - всички суперлативи бледнеят, когато трябва да се опише зрялото му, дълбоко и мощно пеене, извличащо максимума от всяка нота и сричка. Зряло, уверено и мъдро като всичко останало в албума, с който Judas Priest успяха да постигнат невъзможното - да надмогнат дори себе си." - ревю metal katehizis "With the first tones of Nostradamus, The Metal God rises imposing and almighty, casting aside his armour, and standing in the shining splendour of his bare, confident self. He grabs me by the throat and doesn't let go, making bitter and subdued, yet reassuring, grand love to me, until the End. Nostradamus is mature, it is solid, it is...classical." - ревю аз -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 01:06 PM |