![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
koe predpo4itate .... dobrite stari judas priest ili solowata kariera na halford sled napuskaneto mu na judas ?
az li4no predpo4itam halford ... prosto mi zwu4i po hubawo |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Както казах. Дано и за жена ти да няма значение като вече не вдигаш оная си работа. Макар по твоята логика тя да би следвало да настоява да я вдигаш, и толкова. Какво значение има останалото. Ама сте много млади и много знаете. Апропо! Халфорд 2008-ма. Забележки? http://www.youtube.com/watch?v=C8fMU1hUDzQ Когато имаш нещо да кажеш, което да е адекватно и да се отнася към казаното от мен - тогава пиши. Сравняваш не ябълки и круши, ами ягоди и чесън направо. Достатъчно е да забележиш, че от както се върна не са изсвирили нито една песен от албумите с Оуенс. Халфорд имаше уникален глас, но хората трябва да знаят кога да се откажат. Гилън също трябва да го знае, но уви... Както и да е, темата е за друго. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Сравняваш не ябълки и круши, ами ягоди и чесън направо. Че какво ненормално да се сравняват ябълки с круши? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 12:33 PM |