![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
koe predpo4itate .... dobrite stari judas priest ili solowata kariera na halford sled napuskaneto mu na judas ?
az li4no predpo4itam halford ... prosto mi zwu4i po hubawo |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Нямам спомен да съм те атакувал лично, защото не мога да докажа или оборя твърдението ти. Не използвай термини, които не разбираш изцяло.
Аз говоря за едно, ти за съвсем друго. Ще пиша бавно сега, за да щадя уморените ти очи: Халфорд беше велик. Сега обаче е бледа сянка на това, което беше и е срамно да се мъчиш да пееш песни от преди 20 и повече години като дори на половина не можеш да се справиш с тях. Новите албуми няма да ги коментирам, не звучат лошо, но са ми скучни и за мен беше грешка този реюниън. Jugulator тотално измита пода с последните два албума на Джудас според мен, но това си е лично мнение. Халфорд не пее песни от този албум защото не може да го направи, дори живота му да зависи от това вече. Възраст, какво да се прави, нищо срамно няма. Срамът идва, когато сам не се осъзнаваш и представяш посредствени изпълнения на гениални песни. Затова има казване, че е най-добре да се откажеш докато си на върха. Нищо против промяна и т.н. нямам, така че няма смисъл да си правиш остроумни заключения за характера ми. А хората реват и го хвалят защото си го харесват, лошо няма. Но който и да погледне обективно на нещата ще си направи сметката. Ценят го защото е с огромен принос в метъл музиката, което си е така. Все едно Майкъл Джонсън все още да се състезава на 400м с новото поколение атлети. Пфу, жени. Все трябва пишмани да им пишеш, нищо не могат да разберат с 3 приказки :п |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 12:39 PM |