![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
koe predpo4itate .... dobrite stari judas priest ili solowata kariera na halford sled napuskaneto mu na judas ?
az li4no predpo4itam halford ... prosto mi zwu4i po hubawo |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Това продължава да не е argumentum ad hominem.
![]() След като бе "анихилирана" възможността за валидност на моите изказвания ("много приказваш, но нищо не казваш"; "пфу, жени, нищо не разбират"), бе ми направена "психологическа дисекция" ("пасивно-агресивна"), беше ми заповядано да си лягам, понеже "съм уморена", бяха отправени сексистки намеци ("фелацио") и вече съм щастлива, че виртуалното пространство ме защитава от последваща физическа саморазправа, се очаква да продължа да имам интерес към "дискусията". Не, мерси. Лека нощ. (Их, ама защо не искат да ме слушат тия жени, значи. Само от бой разбират.) Съжалявам, че се повтарям, но посоченият "аргумент" продължава да е любим на мнозина. Ad hominem argument is most commonly used to refer specifically to the ad hominem abusive, or argumentum ad personam, which consists of criticizing or attacking the person who proposed the argument (personal attack) in an attempt to discredit the argument. There are three major forms of Attacking the Person: 1. ad hominem (abusive): instead of attacking an assertion, the argument attacks the person who made the assertion. - "Много приказваш, ползваш и претрупваш с много думички, но всъщност нищо не казваш. Нищо, което да се взима на сериозно или пък да има смисъл, а "ревюто" ти е смехотворно и по-скоро опит за писмено фелацио. Престани с пасивно-агресивните си сладкодумни приказки..." 2. ad hominem (circumstantial): instead of attacking an assertion the author points to the relationship between the person making the assertion and the person's circumstances. - "...лягай да спиш. Уморена си." 3. ad hominem (tu quoque): this form of attack on the person notes that a person does not practise what he preaches. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 01:25 PM |