![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
A shock.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Това, че за човека има надежда, май се говори от...поне две хиляди години насам? Съгласна съм, че малко хора са зли по природа, че всеки е изчанчен от някакви обстоятелства, от някакъв дух на времето и тн...но МИ ПИСНА това да оправдава хората!!! Че защо аз и ти, примерно, да трябва да разбуждаме някакви заспали зомбита, понеже за тях имало надежда? Защо не направят те нещо за себе си? Овце ли са хората, след като позволяват нещо да им "диктува" кои са и как да живеят - и ако са овце, не заслужават ли овчата си участ? Ако ти имаш месиански/пастирски комплекс - хубаво...според мен, един Христос стига. Да се беше жертвал за динозаврите, по- щеше да има смисъл неговата саможертва.
Впечатлителността е черта на характера, нямаща нищо общо с възрастта. Не се заблуждавай обаче, че, понеже реагирам пламенно, позицията ми не е рационална. Масовото съзнание днес не е мизантропско, както казваш - него просто го няма. Хората са безмозъчна маса, затъваща все повече в долните - оставащи си в долната част на тялото - инстинкти. Мизантропията е артикулирана и отговорна позиция. (Апропо, нямаща нищо общо с фашизма, в какъвто "Скат порн" ме заклейми по скайп, пропагандирайки ми философията на децата, цветята и надеждата.) Но и той, както и ти, сте млади и наивни...не, съвсем не го казвам със снизхождение. Цитат Не може да са гузни и да са обречена кауза, не може ЩОМ са гузни, наистина да мислят това, което говорят. Ех... ![]() Цитат всеобщ конформизъм - властва навсякъде заедно с фалшивия морал. Ей вчера ме нахраниха в друга тема, че съм била незадоволена жена и може би, ако евентуално е така, следва да се срамувам? Не знам, не разбирам, не съм в час с "правилата"...Един сексуално фрустриран, друг девствен, трети.....все ми се струваше, че това са нормални човешки състояния, които всеки БИ СЛЕДВАЛО да е свободен да изрази. Цитат Джако е имал нужда от живи хора, докато е бил жив, ама на - съдба. Както и би следвало всеки да получава подкрепа от близките си.... Къде е било семейството на Майкъл през всичките тези години....защото той умира от...струва ми се, 15 години насам?....Какво ли питам - та нима същото това семейство не използва невръстния Майкъл като машина за пари. Ходих веднъж при един психиатър - викам, това и това не ми е наред, дайте някое хапче. Той ми рече: "Вие сте напълно нормална, имате някои характерови особености, но всичко, което искате да решите, би се решило с подкрепата на близки хора." Айде, че стана много тъжно. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:32 PM |