![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
A shock.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Съвсем не се изкарвам жертва и не приемам нещата лично - както теб, примерно.
Аз принципно пропагандирам естетика на желанието - което няма особено отношение към моите физиологични състояния, пък и е грозно от твоя страна да правиш такива вметки. Не че ми пука. Но за това съм коментирала в другата тема. След като на теб моите мнения са ти натрапливи, ще помоля да ги игнорираш. Така ще направя и аз с твоите, понеже ми е губене на време да ти отговарям - не си хуманитарно образован и коментарите ти са първосигнални. Всъщност, защо говоря за образованост, не тя е най-важна...липсва ти чувствителност. И Майкъл значи бил жертва на точно определен синдром...това друг юзер спокойно може да си го сложи в подписа до заключенията на останалите форумни психиатрични експерти, на които всичко им е ясно: "Проблемът ти е..."; "А твоят е..." Всичко хубаво. Приятно консумиране на секса и музиката. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:32 PM |