![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
A shock.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Чети повече...описаното от теб е "религиозен скептицизъм".
Аз просто ще изложа с две думи собствената си позиция, без всякакви "изми". Има вроден морал, който обаче изисква определено ниво на съзнателност. По-изгодно за институциите обаче е да манипулират масите с фалшив морал. Мизантропията ми е насочена към "средния човек" (разбирай "идиота"), податлив на манипулация - и изобщо срещу вегетативното съществуване (насърчавано от Църквата - "блажени са нищите", бла и бла). Никой обаче не трябва да е извинен, че е манипулируем, точно както престъпването на закона поради незнание не е извинение. Обичай човечеството, щом те влече...аз предпочитам да обичам някои хора. Казаното от теб позитивно: "животът е птички и цветя, хората са добри по природа, светът е перфектен" - е, малко сме го поокаляли, но ще стане работата. Чакаме Второ пришествие, Дядо Иван или Който Дойде. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:18 PM |