![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
A shock.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
На всичко това дава отговор поста ми към Прийчър...
Повече от средния човек ме прави това, че се опитвам да мисля, а не да хленчотя как съм била жертва на системата. Ако действително съм средния човек (понеже нямам никакви претенции за величие), би следвало и аз да се самообявя за "психично болна" - още повече, съм била малтретирана като дете и не съм получила каквато и да е помощ. Да си жертва - колко лесно, а? Синдром на жертвата имат малцинствата...както се оказва от думите ти, вече и "средният човек", потиснат от Всеобщия манталитет и Системата. Ко прайм? Прайм например ценни неща за двама души, вместо да излизаме с патетични декларацийки за Човеколюбието по принцип. Прощавай, моля те, че не мога като теб да съм толерантна към Хората, вкл. насилниците, убийците и прочее. Но ти ще разбереш моята слабост, няма да ме критикуваш, и, разбира се, ще ме обичаш, та да мога и аз да стигна до твоята вселенска, човеколюбива мъдрост. Така съм чувала че помагали християните на хората. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:32 PM |