![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
A shock.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 29-June 07 Потребител N: 2178 ![]() |
По този повод, в Zamunda качиха Live @ Bucharest от 1992г. - 70 000 души. Нямам думи за атмосферата просто. Румъния, бурното време, хората, Jackson в стихията си.. =) Смазваща комбинация. между другото, това е най - великият лайв правен някога. не говоря само за Майкълов, а попринцип. (: наистина. гледала съм изпълненията от него по около милиард пъти всяко и не могат да ми омръзнат. по повод темата - бих се въздържала от коментар, но глупавите спорове, които водите, ме наведоха на мисълта, че май май на някой тука не са му дали достатъчно мозък. при коментар за Джако няма само харесвам го или не - ясно е, че някои хора не го харесват, винаги има и уважавам го, а всички трябва да го уважават, от най - възрастния до най - младия човек, защото той направи повече за музиката и света отколкото половината известни личности заедно някога ще направят през живота си. имаше сърце по - голямо от това на Боно дори и единствената му вина беше, че беше самотен и нещастен, а за второто са виновни само и единствено медиите и глупаците, на които не им стигна акъла и им повярваха. Майкъл беше велик не просто музикант и танцьор, но и човек, ако не беше той едва ли половината хора, които сега се замислят за околната среда и хората от така глупаво наречения Трети свят, щеше да им пука за тези неща. на него МУ пукаше. и нека не изтъкваме за пореден път баналните причини, поради които може да го е правил. ще ви ги опровергая още сега. първо, данъците него едва ли го интересуваха, след като се пръскаше по шевовете от пари. и второ, медийното внимание беше нон-стоп насочено (и) към него, така че дали дарява за благотворителни организации, дали прави нещо подобно нямаше толкова голямо значение, защото пресата така или иначе го превърна в човека-скандал, какъвто не беше, не мисля, че се е възползвал от благотворителните организации за да си изгради име или да му обърнат внимание. напротив - той използва влиянието и името си за да помогне на тези хора. аз даже се чудя и му се прекланям и за това, че не се побърка след тия 39, почти 40 години живот под прожекторите. аз лично - щях. но той устоя. имаше своите хахо-моменти, вярно е, но отново - медиите винаги ги "преекспонираха" и го изкарваха психопат и безсърдечно чудовище. за операциите му да не говорим - имал е далеч не толкова много и то само носа, кожата не може да се избели по хирургичен път, някой има ли идея колко непосилна задача е това? това беше болест и беше казано хиляди пъти, но не - трябва да направим скандал и от това и да го изкараме човека с най - много пластични операции. не мисля, че някой от нас въобще е достоен да говори за него, камо ли да го обижда. забелязала съм колко често водите глупави спорове, но тука вече прекрачихте границата отвсякъде. а всъщност достатъчно беше просто да кажа: поклон ДО ЗЕМЯТА за тебе, Майкъл, и благодаря с всяка част от сърцето ми за всичко, което направи. -------------------- Evey step I take,
every move I make, ![]() every single day, every time I pray I'll be missing you. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:20 PM |