![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Снощи на концерта размених няколко думи с Wolfheart - та покрай това, че не слушам само метъл, той забеляза, че най-екстремната в емоционално отношение музика не е задължително да е метъл. Стори ми се интересно.
Освен че блусът понякога ме хвърля в невроятни дълбини, слушайки Депеш, не мога и да изляза оттам...същия ефект имаше и A Line of Deathless Kings на My Dying Bride. Та, кои изпълнители ви изсмукват и размазват? -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
В метъла - Amorphis влязоха и не излязоха, за тях първо се сещам. Twilight Ophera. Katatonia. Death. The Project Hate, Gorefest. Още... Засега толкова тук.
Извън - Dead Can Dance, Deep Forest, David Gray, Oliver Shanti, Mike Oldfield, Kraftwerk, Leftfield, Yves Deruyter, William Orbit, Carl Orff, Immediate Music... Абе, бльодж тука, ама нема начин. Интересно, че на първо хрумване тук има повече да се сетя, отколкото в предната категория. Aко правилно съм разбрал темата - изброеното в все неща, които ми докарват екстремна доза емоции, най-разнообразни. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:18 AM |