![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 6-July 09 Град: София Потребител N: 3487 ![]() |
Не съм много сигурна какво точно се опитвам да направя, отваряйки тази тема, ама хайде да се пробваме..
![]() Аз съм Дени от София, приятно ми е ![]() Ученичка съм в столичното 12-то СОУ, изучавайки ( или поне така се води ) френски език. Обожавам музиката и книгите. Може би точно заради това работя в книжарница в която почти нон-стоп се слуша Z-Rock. Да, Z-Rock е любимото ми радио. Слушам доста блус и не се срамувам от този факт. Като любима група бих определила Бараби Блус Бенд ( групата на Буги Барабата ). Веднага след това искам да поясня, че всъщност "любима група" ми е доста странно понятие, защото не мисля, че някъде някога е съществувала група която да прави само невероятни песни. Всеки си има своите издънки. А и предпочитам да твърдя, че имам любими песни. Самото определение "любима група" сякаш ме затваря в клетка и ограничава всичко. Не си падам по каквото и да е ограничаване.. както и не понасям слагането под общ знаменател.. на каквото и да е. Ясно ми е, че съм голяма идитока и дървен философ. Мисля, че всеки ще се убеди в това. Любим автор ми е Стайнбек. Също така обожавам и Шекспир. Романтичка съм.. малко в повече от колкото трябва.. ![]() Не отговарям на интимни въпроси. Мисля, че всеки човек трябва да има нещо, което да е само лично негово. Ето това съм и аз: http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sn...1_5259789_n.jpg Заповядайте ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ След радио Тангра, вече не ни се слуша радио
![]() Добре дошла ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:02 PM |