![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам, че темата ни е до болка позната.
Идеята ми дойде, след като същата се появи във форума на METALbg.com. Искам просто да сравня вашето отношение към въпроса с тамошните реакции и мнения. Вижте ТУК за какво говоря... -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Цитат Тази тема сте я разтегнали по всевъзможен начин Ммм да, доста се разтегли тая тема. Цитат True Metal сред нас няма! Щом казваш... Цитат Има рапъри, има чалгари има и метъли, но има и свободни хора Аз съм свободен метъл. Цитат Вярно е, че слушам предимно него (сигурно заради песимистичните си настроения ... някак си мога да открия огледалния образ на душата си в тази музика... ) Това пък защо? Да не би метъла да е тъжен? Цитат но има моменти и в които минавам на вълна Shania Twain На Shania и аз се кефя. Цитат Да не би да опорочава нещо свято?! Някои опорочават. Цитат ( макар че какво лошо им има на рапърите? да не би музиката, която слушат да изменя ценностната им система или да влияе на психиката им?); Познавам някои хора на които подобна музика им влияе изключително зле. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 11:19 PM |