![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Здравейте!
Все пак, реших, че в този форум преди да започнеш да пишеш каквото и да е, трябва първо да се представиш. За това и с такова стдържание ще е първият ми пост. Малко познавателно. Аз съм Цветелина. От Благоевград и не обичам да говоря за себе си преди да са проявили интерес към мен, но ще кажа най - осоновното, или поне това, което аз самата виждам в себе си най-повърхностно (не твърдя, че съм обективна, защото това не е присъщо човешко качество.). Неспокоен дух, търсещ щастие, блаженство... красотата във всичко, обичам поезия, кино, музика (гледам да не се ограничавам и да не оставам сляпа за нищо, но като вески човек и аз понякога забравям да го правя, а това уточних, понеже е все пак музикален форум :> ), обичам да с вгълбявам в определени неща... и така. Тук съм, защото си търсех нов форум, след като любимия ми умря вече... надавям се този да ме спечели... тоест - потребителите му, понеже те правят форума. И така... Искам да споделя, че като хвърлих няколко погледа на темите преди това като гост - малко или много, вече се очаровах... ;> Мммм. Това е за сега, който иска да пита нещо, да заповяда... ![]() -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:09 AM |