![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Ей ме на... вторият (може би) представител на Благоевград.
Казват ми Николайчоу, Коко, Коки, Коле, Ники и т.н. в зависимост от лицето обръщащо се към мен. Търся нови предизвикателства, музикални открития, интересни хора и за това реших да се регна във форума. Ммм любими групи : ами че много са - обичам да казвам за себе си,че съм музикален помияр (с добър вкус)... Сиреч - харесвам безброй нещаот джаз-а, през прогресив рока, та до блек метъла... няма да се спирам на банди, че списъка ще да е доста дълъг. В свободното време обичам да подрънквам на някой инструмент и да записвам идеите си на старата ми щайга... И не, не съм сомнамбул, и не страдам от безсъние - просто сутрешните ми смени понякога ми дават свободен старт да пиша в такива ненормални часове по форумите... Добро утро! -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 12:58 AM |