![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам, че темата ни е до болка позната.
Идеята ми дойде, след като същата се появи във форума на METALbg.com. Искам просто да сравня вашето отношение към въпроса с тамошните реакции и мнения. Вижте ТУК за какво говоря... -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Napravo mi stava tyjno kato vidq lqtoto na 35 gradusa s kojenoto qke i SUI4YR otdolu!
Ma tva e drug vypros de. I spored men e mnogo vajno da se useti muzikata! Prosto si puskam Gamma Ray-ARMAGEDDON a sled tva GODS OF DELIVERENCE i ne6to v mene trypva i t.n Posle sym v edin sysed a tpi mu puska Eminem-My Band9emi kvo da vi kaja. LONG LIVE HEAVY METAL LONG LIVE HEAVY METAL LONG LIVE HEAVY METAL Увличаш се... Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Jun 8 2004, 12:15 PM -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 03:27 PM |