![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ба, тъкмо съм наложил сега един приятен циклеж на "If_then_else", и търся тема да се поразпиша, а то пък ми показва, че нямало о.О
Какво мислите за групата, за липсващата вече Анеке, като цяло за нея? Аз още си навлизам в атмосферата на групата, но е изключително хипнотизираща, успокояваща и магична такава, със сигурност. Пясък и живак. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Не мога да го спра.
Напомнят ми колкото на The Gathering, толкова и на The Cardigans. Отвсякъде. ![]() Но за мен The West Pole е крачка назад от Home. Не защото загубиха Анеке, а просто защото звученето на самота и тишина повече им отива. Като в Souveniers. Прекалено ми е шумен, колкото и да е нежен, новият. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Напомнят ми колкото на The Gathering, толкова и на The Cardigans. Отвсякъде. ![]() Има нещо такова... ![]() Групата е вълшебна, (? - космически)... загубих си словото, но ми липсва тъжното усещане в all you are. За сега само това съм чула... Взех да си припомням малко по малко... вълнението. hours and hours fo jealousy are passing me by Although hollow silence is the only wave going through your brain -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:41 PM |