![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 6-July 09 Град: София Потребител N: 3487 ![]() |
Не съм много сигурна какво точно се опитвам да направя, отваряйки тази тема, ама хайде да се пробваме..
![]() Аз съм Дени от София, приятно ми е ![]() Ученичка съм в столичното 12-то СОУ, изучавайки ( или поне така се води ) френски език. Обожавам музиката и книгите. Може би точно заради това работя в книжарница в която почти нон-стоп се слуша Z-Rock. Да, Z-Rock е любимото ми радио. Слушам доста блус и не се срамувам от този факт. Като любима група бих определила Бараби Блус Бенд ( групата на Буги Барабата ). Веднага след това искам да поясня, че всъщност "любима група" ми е доста странно понятие, защото не мисля, че някъде някога е съществувала група която да прави само невероятни песни. Всеки си има своите издънки. А и предпочитам да твърдя, че имам любими песни. Самото определение "любима група" сякаш ме затваря в клетка и ограничава всичко. Не си падам по каквото и да е ограничаване.. както и не понасям слагането под общ знаменател.. на каквото и да е. Ясно ми е, че съм голяма идитока и дървен философ. Мисля, че всеки ще се убеди в това. Любим автор ми е Стайнбек. Също така обожавам и Шекспир. Романтичка съм.. малко в повече от колкото трябва.. ![]() Не отговарям на интимни въпроси. Мисля, че всеки човек трябва да има нещо, което да е само лично негово. Ето това съм и аз: http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sn...1_5259789_n.jpg Заповядайте ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Всеки знае, че всичко настрана от RUSH в тоя стил е плява.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:33 PM |