![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 16-May 09 Потребител N: 3412 ![]() |
К'во мислите за тази невероятна група, на мен напоследък са ми крайно любими нема к'во да кажа
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Не знам дали вече нямаше такава тема, или просто сме дискутирали другаде... Карай. Групата ми е много, ама много любима, най-вече с първия ВЕЛИКОЛЕПЕН албум, в който има невероятно красиви мелодии, гостуването на Marco като вокалист пък превърна "Heart's Desire" и "Where The Rainbow Ends" в абсолютни шедьоври. Много стабилно свирят момчетата, типично в пауър традициите на и без това плодородната си от тази гледна точка родина. "Phoenix" пък ми хареса повече от "Ocean's Heart" и "Difference", с което не казвам, че са лоши албуми, напротив. Доста по-изпипан е при всички положения, остава да видим какво ще изкарат след него. Даже май на сайта пишеше, че ще издават през 2010-та.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 07:50 AM |