Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Холивуд в София!, Трима души бяха убити при престрелка в С
Георги Първанов
коментар Jun 5 2004, 09:35 AM
Коментар #1

Президент на Република България
**

Група: Потребители
Коментари: 62
Регистриран: 26-November 03
Потребител N: 335

http://www.btv.bg/:
Цитат
Трима души бяха убити при престрелка в София
04 Юни 2004

Трима криминално проявени мъже бяха застреляни, а други двама бяха ранени и са с опасност за живота при престрелка днес на обяд в София. Нападателите са били облечени като попове. Митко Малкия е вторият близък човек на Златко Баретата, който пада убит през последните месеци. 

Реалната престъпност и киното се срещнаха във виенския салон на "Симеоновско шосе", когато трима души бяха застреляни от двама свещеници. Сцената се е разиграла като във филма "Гепи".

Димитър Христов, по прякор Митко Малкия, който е сред най-приближените на Златко Баретата пие последното си кафе, заобиколен от четирима души - охрана и подчинени.
Сами са в салона. Чувстват се сигурни - с около 6 мобилни телефона и няколко пистолета.

Тогава от стълбите се появяват двама свещеници и с тях идва краят.

"Качват се и започва стрелбата. От стрелбата имаме три трупа и двама ранени", разказва Николай Николов, директор на СДВР.

Според очевидци, двамата мними свещеници са се отдалечили от мястото с ауди.

"По първоначални данни - щом е Митко Малкия и е на Златко Баретата близък, правете си сметката - кой е на свобода и какво си делят", коментира полицай от СДВР.

Митко Малкия е вторият близък човек на Златко Баретата, който пада убит през последните месеци. През март от упор бе застрелян 31-годишният Стефан Касамаков, който ходеше по улиците с бронежилетка.

Твърди се, че тези и съпътстващите ги стрелби са част от разместване на пластовете в наркобизнеса, което не приключва от две години насам. Сега борбата била между Клюна и Баретата.

Ето какво каза преди 2 месеца Златомир Иванов - Баретата във връзка с наркопазара, след като бе викан за справка в полицията, заедно с други емблематични имена като Таки и Къро:
"Как си обяснявате факта, че според изследване на центъра за изследване на демокрацията вие сте обявен като човекът, който държи наркопазара в София?"

"Нека се докаже че е така. И аз съм съгласен да лежа до живот. Казвам го най-отговорно. Имам сероизен бизнес - хазарт."

"Добре, но защо точно вашите имена, защо не някои други. Тези, останалите трима, имат ли общо с наркобизнеса?"

"Според наркозависими и според полицията, те контролират."

"Но, и за вас казват същото."

"Ми да ни заключат всичките и да ни осъдят."

"Аз пак казвам - не съм ангел, но много от нещата, които се описват, не са така."

Днес мобилният телефон на Златомир Иванов бе включен на гласова поща. 

Положението с организираната престъпност наистина излиза извън контрол. Какво мислите? Има ли начин да се излезне от омагьосания кръг на корупция и престъпност? Само върху липсата на политическа воля ли се крепи престъпността, или мафията е по-силна от държавата?

--------------------
user posted image
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
the_SentineL
коментар Jun 7 2004, 08:49 PM
Коментар #2

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 64
Регистриран: 1-June 04
Град: София
Потребител N: 501

трябва да ви е ясно, че демокрацията като строй е неспособна да се справи с организираната престъпност. не зная кой строй би се справил, но мафия има навсякъде и никой не е наясно как точно да бъде ликвидирана тя. така че едвали ние ще го измислим sad.gif

--------------------
""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
Георги Първанов   Холивуд в София!   Jun 5 2004, 09:35 AM
Svetyl   ЦитатКакво мислите? Има ли начин да се излезне от ...   Jun 5 2004, 11:38 AM
SepulTeraHead   Всъшност във всяка развита капиталистическа страна...   Jun 5 2004, 11:42 AM
Peter   Цитат(Svetyl @ Jun 5 2004, 12:38 PM)A che maf...   Jun 5 2004, 11:58 AM
The Metal Dragon   ^, баааа, чадър.... Те цяла вила са й издигнали. П...   Jun 5 2004, 12:00 PM
_SiegfrieD_   Това с поповете обаче е било яко Не ми е мъчно з...   Jun 5 2004, 12:21 PM
Phoebe   slava na svetia sinod ne e dobre da se izbivat, na...   Jun 5 2004, 06:14 PM
The Metal Dragon   Цитат(_SiegfrieD_ @ Jun 5 2004, 12:21 PM)Не м...   Jun 5 2004, 07:12 PM
Skyggedans   Хммм,наистина... Наблюдавам тая държава и си мисля...   Jun 6 2004, 10:04 AM
alpha prime   ЦитатA che mafiqta e po silna ot dyrjawata ne misl...   Jun 6 2004, 10:05 AM
the_SentineL   трябва да ви е ясно, че демокрацията като строй е ...   Jun 7 2004, 08:49 PM
Ataegina   ЦитатПоложението с организираната престъпност наис...   Jun 8 2004, 10:16 PM
Wolfheart   Цитат(Peter Griffin @ Jun 5 2004, 09:42 AM)Вс...   Jan 23 2005, 10:57 PM
_FcalmTL_   Цитат(alpha prime @ Jun 6 2004, 08:05 AM)Цита...   Jan 23 2005, 11:58 PM
SepulTeraHead   ^Добре че има такива хора, които винаги да казват ...   Jan 24 2005, 12:20 AM
pi4   може би един цитат от моята настолна книга "М...   Jan 27 2005, 10:40 PM
ivomag   Da i az misla,4e durjava i mafiq sa edno cqlo,a ko...   Jan 28 2005, 09:51 AM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 05:19 PM