![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Някой беше пуснал тема за музиката от настоящото десетилетие, но не намерих такава за миналото. Мисля, че си струва да обсъдим най-силните неща, които излязоха тогава, не са малко. Започвам с няколко групи, които ми хрумват на прима виста, пък вие ще ме допълните:
Amorphis - изключително оригинално творчество! Дадоха тласък на няколко много интересни течения в екстремната музика. At The Gates - И тези са бащи, и то на може би най-популярния и модерен стил в момента. И четирите албума са божествени! Dimmu Borgir - чудех се дали да не сложа Cradle вместо тях, но макар и двете групи да са еднакво ценни за мен, Borgir в крайна сметка са по-класическата. Summoning - сигурно най-атмосферичната музика евър! ![]() Gamma Ray - и до днес една от най-стабилните пауър метъл банди, както и една от най-добрите немски изобщо. Hansen е бог! ![]() Arcturus - не са от влиятелните, но пък една от най-гениалните групи, които знам. Всеки албум е уникат. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Деветдесетарските албуми на Blind Guardian, Running Wild, Grave Digger (особено трилогията!), Gamma Ray са ми страшно любими... Също Death, Therion, Cradle Of Filth, In Flames, Nightwish, Children of Bodom, Rhapsody, HammerFall и доста други направиха много важни неща. Изключително силен и иновативен период, каквото и да говорим.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 03:53 PM |