![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Доста арен мелодет, мен лично любим ми е последният, обаче точно него масата не харесва, хм. Старите също са доста приятни, може би по-технични, ама като ме кефят кор елементите, а тях ги има в "A new disease is born"... ;p
Какво мислите за тях, чакате ли новият им албум, чухте ли новото парче? Аз съм със смесени впечатления :? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Опитах, явно насила не става. Далеч не им липсва талант, гонят си разните свои идеи тук, чиято нишка изгубих още по времето на "A New Disease Is Born". Новият си има плюсовите моменти, но с тези метълкор залитания хич няма да се разберем, колкото и да го мъча. От един момент нататък останах с впечатлението, че звучи даже някак твърде изсилен. Все пак ми остават "Sweet Vengeance" (най-вече) и "Descent Into Chaos", което пак не е никак малко.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 05:16 AM |