![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Pi4ove, are tuka za Insmouth, 4e 6te precakate gotonia topic za Fyeld:) Vse pak tam otgore pi6e Fyeld!!! Eto tuka moje za Insmouth!
Mnogo mi e 4udno kak vas fenovete na Insmouth ne vi drazni tova kopirane(moje vlianie da e ,no to do takava stepen 4e napravo me drazniat:\ ) Vse pak triabva da se pravi avtorska muzika deeba, ne ste li suglasni?? A muzikata na Insmouth izob6to ne mi se vijda takava. Kajete mi 4estno kato slu6ate pripeva na I Come With A Gun primerno, ne vi li drazni, kak Stiff pee, a i kitarata e tvurde blizka do originala na Soulfly-Back To The Primitive. Na Extravaganja kato vzemete kupleta napravo niamam dumi, dosu6t kato Soulfly-Brasil (za vokala stava vupros, teksta estestveno e promenen, no dori i rimata e na su6tite mesta). Radvam se 4e ne sum slu6al vsi4ki pesni na Soulfly i na Sepultura, 6toto sigurno 6te nameria dosta pove4e COPY, ma niama zna4enie. Az ne moga da gi razbera tez mom4eta ot Insmouth. Tiahnata idea e ne da suzdadat ne6to novo, a napravo si vzimat na gotovo ideite ot Soulfly. Vijte, mislia si za6to Insmouth vmesto da se podkrepiat vzaimno s drugite bg metal bandi, te si straniat niakade si i govoriat gluposti za tiah. Tezi razgovori ne sa za da nakaram fenovete na Insmouth da ne gi slu6at pove4e, a prosto sa ot 4isto liubopitstvo kak gi turpiat. Ne znam za vas, no az naprimer predpo4itam da si pusna ne6to na Soulfly, vmesto na tiahni imitatori - Insmouth Peace ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Само да обясня защо предпочитам Фийлд пред Инсмут...
1. Можете ли да ми обясните защо Инсмут не правят турнета из България... Свирят си само в О!Шипка и т'ва е... 2. Струват ми се... надути! 3. Не посещават форума... Ха-ха... Не, просто Бобз (да речем) си е супер земен, с него можиш да си лафиш, взима си участие в темите... И си е някъв земен такъв... Ха-ха... Идеята ми е, че има ясна представа, че не е звезда (да не се убидиш, ей) и няма смисъл да се държи надуто с хората... (както прави Стифф, по мои наблюдения) Аааа, да... Теб (СепулТераХед), не те ли обиди онова дето Стифф беше казал в Про-рок... : "Ние не искаме феновете ни да са някви 15 годишни пубери..." Ми ти си на 16... Същата работа Иначе и те си ме кефат! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:27 PM |