![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
![]() Още не съм го чул целия, но мога да кажа, че със сигурност заслужава отделна тема. Албумът е повече от невероятен и тотално надмина очакванията ми, които не бяха малки след Bible Black. Учудващо е колко свежо звучат, направо да не повярваш, че са на по 60 години. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Току-що изгледах концерт, заснет съвсем наскоро от Rockpalast в Германия, по-точно на 16-ти юни. Абсолютен шедьовър и поредното извънземно представяне по закон. Стегнати сола като по учебник, нечовешки вокали с премерена доза радващи импровизации, перфектен сет лист, дотук нищо ново. Класиките са пределно ясни, стряскащо е как успяват да им докарат такова брилянтно лайв внушение след толкова години, каквото чух по време на една "Falling Off The Edge Of The World", да кажем. Личи си още по-ярко идеалното сработване при изпълненията на новите парчета - специално "Follow The Tears" на живо е напълно способна да докара една-две идеи повече зловещи тръпки, което ме връща съвсем естествено към мисълта, че целият нов материал трябва задължително да се съпреживее на някой концерт, по възможност скоро.
Както и да е, забележителено представяне. Час и половина (отлично заснето) музикално удоволствие със следните убийци: The Mob Rules I Bible Black Time Machine Fear Falling Off The Edge Of The World Follow The Tears Die Young Heaven And Hell Neon Knights |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 11:33 PM |