![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хора, дебел съм яко, та реших да пробвам една диетка, дет я намерих у нет-а. Пардон, казаха ми я на морето, та после я намерих
Казва се Японско Чудо, ей ви линк за нея. Та, некой ползвал ли я е и има ли ефект :> ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Големи глупости приказваш. Телата ни не са направени за да бъдат дебели, а това са смешни оправдания за хората, които отказват да се движат, спортуват или се тъпчат като свине, защото се опитват да запълнят празнотата от други аспекти от живота си.
И изобщо "гените" нямат никакво значение. Единственото нещо, което има значение е храненето и моделът на активност. В интерес на обективността, трябва да призная, че е напълно възможно гените да имат косвено значение чрез втория елемент. И само ще вметна, че през последните 10 000 години от човешката еволюция, да бъдеш дебел е била привилегия, с която само неколцина са можели да се похвалят - обикновено най-висшите членове на дадено общество. Никой друг не е можел да си позволи да бъде дебел заради отсъствието на достатъчно храна и необходимостта от тежък физически труд. Обаче сега изведнъж всички сме от висшата класа (е, или поне можем да си позволим десетки хиледи калории всяка седмица и отсъствие на каквото и да е движение) и също така изведнъж всички сме дебели. Трагична ситуация според мен. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
И изобщо "гените" нямат никакво значение. Имат бе, как да нямат. Ако имаш по наследство бърз метаболизъм не дебелееш толкова. Познавам хора, които ядат 2 пъти повече от мен, пак като мен киснат по компа, но пак по-слаби от мене.. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 11:29 PM |