![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хора, дебел съм яко, та реших да пробвам една диетка, дет я намерих у нет-а. Пардон, казаха ми я на морето, та после я намерих
Казва се Японско Чудо, ей ви линк за нея. Та, некой ползвал ли я е и има ли ефект :> ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Разликите, които се наблюдават в метаболизмите на хора с еднакво тегло, еднаква височина и еднакво съотношение между мускулна маса/мазнини са в рамките на +-50 килокалории на ден. Сиреч разликата между най-бързия метаболизъм и най-бавния е около един банан на ден. За сметка на това има огромни вариации в 1. спортуване, 2. спонтанни движения, 3. прием на храна. И всичко това стои на фона на огромни разлики в тегло, височина и пол. За това твоите приятели може да ядат дваж повече от теб и да не са дебели, а ти да имаш мазен корем.
cunt, старая се никога да не опростявам, но има някои ситуации, в които е некоректно спрямо аудиторията нещата да се изказват в цялата им детайлност. Понякога това може да ти доведе имидж на голям псевдоразбирач (какъвто ми носи този пост, всъщност), но би било прекрасно ако изясниш своята позиция по въпроса. Moonshield, както вече отбелязах, генетичната предразположеност е фактор с минимално значение. Същото се отнася и за вече морално остарялата догма на трите соматотипа. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 12:52 AM |