![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хора, дебел съм яко, та реших да пробвам една диетка, дет я намерих у нет-а. Пардон, казаха ми я на морето, та после я намерих
Казва се Японско Чудо, ей ви линк за нея. Та, некой ползвал ли я е и има ли ефект :> ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Sturmfuhrer, хубаво, ама след пробването на 15 модела активност и 15 хранителни режима в различни комбинации човекът Х все още е закръглен и има нужда да яде - тогава тези модели и режими не са за него и няма смисъл да си тормози организма. Чувства се отпаднал от диетата - нещо му липсва в нея и тя трябва да се прекрати. Продължава да се задъхва след 50 метра бягане дори след седмица - това не е спортът за него. А пък 5 кг +/- е в реда на нещата. Проблемът е когато едва се движиш от слабост или тлъстини. Това според мен е по-лошо - не може да се прецени има ли всъщност проблем с теглото или няма. Пъкоттам насетне да се търси и решение.
Едната ми съквартирантка с дни кара на кафе, цигари, сирене и моркови - и нищо друго. Сервитьорка е и я сбъркват от тичане. Не знам какво е това вегетиране, но нито е станала клечка, нито е припаднала от изтощение (поне аз не знам), много е енергична. Аз 20 дена се хранех между 8 и 8.30 сутринта, после карах на чипсове и солети, обядвах в 4, вечерях след 10 и качих 2 кг, а други хора се опитват с такъв режим да свалят. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 01:02 AM |