![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Всеки един от нас е преживявал нещо извънредно шантаво. Ставали сме свидетели на какви ли не простотии и малоумщини. Много ще е забавно, ако започнете да споделяте кое е най-най-изродското, мегазабавно...а може би и трагично нещо, което се е случвало пред вашите погледи. И тъй като аз съм човека, който създаде тази тема, длъжен съм да споделя пръв.
Преди повече от година, в един горещ летен ден, мой съученик (също метъл, но с не особено стабилно психическо здраве) се изсра в торба "Била" у тях. Той беше обещал да го направи ден по-рано, а никой от класа не му вярваше. Дойде, извади най-спокойно пликчето от раницата си и всички се събрахме около него. Не бях сигурен дали искам да видя съдържанието, обаче любопитството ме подтикна да хвърля един поглед. Още преди да отвори торбата се разнесе такава смрад...не само в класната стая, а из целия коридор. Пича развърза "Била-та"(странно как не повърнах) и пред нас се появи най-ужасната гледка в живота ни. Лайното бесъвсем леко рядко, имаше светлокафяв цвят и бе най-миризливото ако по света и у нас. Съученика каза, че го е кръстил Шон, а мен ме напуши такъв смях, че корема ми щеше да се пръсне. Този мой бивш приятел (бивш, защото след тази случка ми е трудно да му се доверя за каквото и да е), разнасяше смрадливата раница, барабар с Шон в нея през целия учебен ден, а след това трябваше заедно с него и още един другар да пътуваме в рейс 94, където бе голямото шоу. Хванахме автобуса от "Попа" и до спирката на стадион "Васил Левски" нямаше жива душа в гадното превозно средство, освен мен, двамата братя по учебник, шофьора и Шон. Тогава бащицата на фашкията я изсипа на пода под една от последните седалки. Миг по-късно размаза говното по пода. В 94 започнаха да се качват все повече и повече хора. Нито отварянето на прозорците, нито дишането през яката на фланелката...нищо не помагаше. Вонята бе непоносима. Някой хора снимаха с Джиесеми, други просто безумно се хилеха, трети едва не започнаха да драйфат, четвърти още с качването си в рейса слизаха от него. Въобще, шоу голямо. Имах голям късмет, че не откачих след тази случка. На вас, когато четете това, сигурно ви е смешно, но на мен тогава ми се стъжни. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Доста крайно преживяване!!! Пича после сигурно си е купувал нова раница, предполагам?
Аз ще си спомня няк'ва селящина и после ще пиша. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Не. Тоя изрод не си купи раница. Кара си със същата от три години...ебаси човека.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Не. Тоя изрод не си купи раница. Кара си със същата от три години...ебаси човека. ![]() ![]() ![]() Възхитен съм от твоите познати. Наистина ебаси изрода. Но не мисля, че такава мегамащабна случка трябва да си остане възпята само в една мизерна тема във форум. Пробвай да напишеш поема, нарисувай картина. Дори, в краен случай, го включи в някое от ревютата си. Такива неща трябва да се разказват, защото са супер яки и брутални. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 08:39 PM |