![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Как бих могъл да бъда толкова нахален, та да определям сам себе си???
Нека, тези които ще си изградят някакво, предполагам, мнение за мен, заедно с него създадат и моя образ, несвойствен на самия мен. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Линда, това беше грубо, не съвет. "Чопленето" по отношение на музиката е едно, последната ти реплика обаче, на мен ми звучи леко заплашващо. nikoi, добре дошъл от мен! Темата за представянето е създадена и за улеснение. Малко по-лесно се ориентираме наоколо с новите субекти. А и е редно, човек като е нов, да се представи. Ясно е, че във форума няма кой да ни представи, освен ние самите. Нали... не е клуб на "анонимните"... /някакви, има разни/.
"Мразя човека като вид и всичките му егоизми." казваш. Това означава ли, че ненавиждаш материалното в света, защото сме материални същества? И според теб кое подхранва егоистичното у човека и следва ли да мразим човека само в материалното му съществуване? "Изкуството като цяло", онова, което обичаш, е материалната форма на трансформиралта се мисъл- енергия. Мислил ли си върху това? Всъщност, на колко си години и с какво се занимаваш? Ще можеш ли да напишеш малко по- подробно какво чувстваш, слушайки музика? /Знаем вече за каква музика говорим или...?/ -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:19 PM |