![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
![]() Още не съм го чул целия, но мога да кажа, че със сигурност заслужава отделна тема. Албумът е повече от невероятен и тотално надмина очакванията ми, които не бяха малки след Bible Black. Учудващо е колко свежо звучат, направо да не повярваш, че са на по 60 години. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Това е най-емоционалното живо изпълнение на "Heaven and Hell", което съм чувал! Дори да ги нямаше всичките други умопомрачителни песни, пак само заради нея си струва да се види (и, о, колко завиждам на присъствалите). Просто невероятно.
Докато гледах този live не ме напусна усещането, че Dio & Co. са си намерили страхотна ниша. Толкова добре си личи на живо, че повече няма накъде. Сякаш "новото" амплоа от "The Devil You Know" е като страшно удобен нов шлифер, който момчетата слагат върху себе си. Знаят какво искат, знаят как да го направят, знаят къде стоят и просто разбиват. Чувствам се тотално смазан от песни, които съм слушал стотици пъти в изпълнение на хора, които са ги свирили десетки години. Просто.. Follow the Tears Р.S. Ще имаш линк скоро. ![]() Отново - голямо благодаря за концерта. ![]() -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 01:21 PM |