![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Вие, които четете това, на думичката "вие" сте вече минало себе си, спрямо прочитането на следващата (дума), която представлява сегашното ви внимание, или по-точно, вече близкото ви минало. Бъдеще, то е просто позабравен спомен на вашето (и моето) времево осъществяване.
Деградацията на пространствения човек е пропорционална на пространство - човек - изражение. Пространство - времето е само подсъзнателен блян от минало трудно постижимо в едно бъдеще, принизено до логиката на "тъй реалното настояще". |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Майната му на продължаването на поколенията. Въобще не ме интересува колко след мен ще просъществува скапаната ни цивилизация и дали моята придобила човешка форма сперма ще спомогне за това.
Аз просто искам да дам живот и да го гледам как расте и да му се радвам. Това е егоистично желание за щастие, което едно дете би могло да осъществи. Смисълът е такъв, докато ти осмисля стремежа към щастие. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 02:34 AM |