![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Знам че във този форум се крият много пораснали деца. Все пак искам да чуя мнението на всички за някои от филмчетата, които излъчваха и излъчват по Cartoon Network - аз лично не го гледам от 2-3 години, но сега ме е хванала носталгията и си тегля да попреговория Courage The Cowardly Dog и Samurai Jack, които са си страхотни класики. Вече не знам дали ги и дават, но започнаха да пускат далеч по-глупави анимации.
Та какво мислите за тези филмчета? Кои са ви любимите? Защо? ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^^^^Повечето дРъти хави на Хана Барбера са си шит. Много знаеш ти... "Wacky Races", "Jonny Quest", "The Huckleberry Hound Show", "The Flintstones", "Top Cat", "The Yogi Bear Show" "The Pirates Of Dark Water", "Once Upon A Forest", "2 Stupid Dogs", "SWAT Kats", "Dexter's Laboratory", "Cow And Chicken" Hanna-Barbera |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 08:49 AM |