![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Вие, които четете това, на думичката "вие" сте вече минало себе си, спрямо прочитането на следващата (дума), която представлява сегашното ви внимание, или по-точно, вече близкото ви минало. Бъдеще, то е просто позабравен спомен на вашето (и моето) времево осъществяване.
Деградацията на пространствения човек е пропорционална на пространство - човек - изражение. Пространство - времето е само подсъзнателен блян от минало трудно постижимо в едно бъдеще, принизено до логиката на "тъй реалното настояще". |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Аз научих нещо от тази тема.
Че откакто се опитах да прочета "Чернишка" не мога да трая Емилиян Станев колкото и готин и добър човек да е. Е, сега вече сигурно само като помириша негова книга ще ми се пригади. Браво. Смисъла на живота ми изчезна, а именно - да се ръководя по философията на Емилиян Станев, който явно има изречение за всичко. Сори, ама аз съм на Йовков. Съществуването е олицетворение на нещо по-голямо от някакъв си животец. Омаловажавай, омаловажавай... ще си намериш майстора. Май не си осъзнал още какво е значението на думата "живот" наистина. Не просто съществуване, оцеляване, нагон, инстинкт и т.н. Живот. Дейба и комплексите на новонавъдилите се под път и над път свръхчовеци, дейба. Гьоте и Ницше заслужават да ги изровят и усмъртят наново заради тия проклети идеи. Погледни к'ви простотии раждат, когато се интерпретират от малоумници... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 02:54 AM |