![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
На официалния сайт на финландците се повиха пълни подробности относно предстоящия им албум.
Той ще се появи на 18-ти септември тази година, обложката е : ![]() Песните са, както следва: - Limited 2CD - Digipack: 01. Everything Fades To Gray (Instrumental) 02. Deathaura 03. The Last Amazing Grays 04. Flag In The Ground 05. Breathing 06. Zeroes 07. The Dead Skin 08. Juliet 09. No Dream Can Heal A Broken Heart 10. As If The World Wasn't Ending 11. The Truth Is Out There 12. Everything Fades To Gray (full version) Bonus Track : 13. In the Dark -CD Jewelcase : 01. Everything Fades To Gray (Instrumental) 02. Deathaura 03. The Last Amazing Grays 04. Flag In The Ground 05. Breathing 06. Zeroes 07. The Dead Skin 08. Juliet 09. No Dream Can Heal A Broken Heart 10. As If The World Wasn't Ending 11. The Truth Is Out There 12. Everything Fades To Gray (full version) Тепърва ще бъде обявен списъкът с песни в бонус диска към двойното лимитирано издание. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Поздравления, определено добре си се справила. Аз не знам с ФотоШоп дали ще имам нерви да бъзикам толкова, ама пък и знам, как като започнеш и не ти се спира.
![]() - не си се правила с контрастите. Виждам, че си се опитала да издържиш творбата в една гама, но ми изглежда по-"плоско" отколкото би трябвало да бъде (аз също го имам тоя шибан проблем); - другото, което адски ми бърка в мозъка, е заглавието на албума. Шрифтчето е добро, вървежно е (с логото, лигавата музиката и прочее), обаче тотално не е трябвало да го накланяш в каквато и да е перспектива. Чисто му се е убил ефекта; - тревичките ми идват малко в повече/странност. Нещо не са ми ситуациирани като хората; - и още за някакви други дребни работи мога да дудна, но общо взето това е, дето ми прави впечатление като погледна картината; Общо трите бих ги определил като: 3) Наивната; 2) Незавършената/Неразбраната и 1) Стандартната. За твое успокоение ще кажа, че тоя от първата е имал яка идея, ама се е оакал в изпълнението. Ударил те е, обаче, в контрастите. Според мен най-вече точно те са ти изяли главата. Все пак това си е колосален успех, откъдето и да го погледнеш. Пожелавам ти още успехи и другия път да им скъсаш шушоните ![]() ![]() ![]() ПП На Ники му виждам ножичката откъде му е минавала. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th August 2025 - 09:11 PM |