![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Имаме обща тема за няколко банди, ала само за Енсиферум ще да нямаме.
Кой ви е любимият албум, проблем ли е за вас смяната на Яри с Петри преди известно време, как смятате, че като цяло върви бандата? Аз съм си отявлен ярифил, като се колебая между едноименния и Iron. Много са добри, ако можеше някаква смес между двата да се претвори, бих гласувал за това като един от най-великанските албуми, вдъхновяващи и ударни, евър. С Петри не ме кефят толкова нещата, но може и да е поради лични симпатизационни причини. Но пак се държат добре...просто по-слабо отпреди. Хм... Old Man! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Какво им е на Wolfchant-у и лошо ли е да звучат като тях xD
Иначе албума не изтрелва групата нито на горе, нито на долу. Става за слушане. За сега единствено Tumman Virran Taa ме грабна, тъй като харесвам такъв тип песни. Но като че ли най-неприятна ми е едноименната. Също ми хареса, че вокала не крещи в началото на ВСЯКА песен, което е добре. Трябва още да се чуе де то от 1 изслушване не става номера винаги. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:18 PM |