![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре бе, защо заради вас хората си мислят че метълите са педали, геймъри, хора със солидни комплекси, или са кирливи, или са просто прекалено изтрещели ?
Вие и такива като вас са виновни за това! Сериозно метъла е музиката на силните, уверените и хора с мнение, ако не сте такива не слушайте скапан метъл! Защо всеки като си представи метълка вижда дебела, гадна, мазна, комплексирана, доста странна, с шипове навсякаде, доста ячка (в повечето случеи) мацка ... Защо хора като мен, които са с мнение, приятелка изглеждаща като чалга звезда, с хубаво тяло, с амбиции и мечти, с мнение по всички въпроси и така нататък (преувеличавам, но разбирате мисълта ми), ги е срам да кажат че слушат повече метъл от повечето от вас. ![]() Защо се правите на мъже тук по форумите и по нета?! Метъла е музиката на хората, които по-малко говорят а повече вършат, а вие идиоти киснете по цял ден пред компа и си мислите как някой е чул някоя нова група която вие не сте, и веднага почвате да издирвате още 5 групи за които той не е чувал и т.н ... Извод: Метъла не е теория, а нещо много повече от практика(ако не разбирате за какво говоря значи не сте в правилния форум). Метъла не е музика от която искам да се срамувам че слушам, но се оказва точно така, уви! Дали това не е заради такива като вас, уви?! И сериозно, без хитрите ви коментарчета, всеки може да е остроумен по форумите, но това е присъщо за жените, педалите, и шибаните компютърни плъхчета(каквито сте повечето). Ако не разбирате смисъла на темата то значи аз съм сбъркал форума ... Отчаяно се надявам някой да ме е разбрал ... П.С.Ако админа изтрие темата значи битката е загубена ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ако поне беше написал правилно "случАи", а не "случЕи" и беше сложил някоя и друга запетайка в бонус, можеше и да те взема насериозно и да реша, че си струва да те мисля.
Щото да ми обясняваш, че приятелката ти е "хубава като чалга певица", че всички тук сме нърдове и да си направил специална яростна тема по случая, при положение, че влизаш от дъжд на вятър и не съм те виждал да пишеш редовно... Даже не знам за кво си похабих ставите на пръстите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
А да ми обясняваш, че всички тук сме нърдове и да си направил специална яростна тема по случая, при положение, че влизаш от дъжд на вятър и не съм те виждал да пишеш редовно... Ето аз, например, също влизам тук едва по няколко пъти в годината. Повече слушам музика, повечко ви чета, а по-рядко пиша. За сметка на това, забелязвам, че някои мои теми тук се радват на добро развитие. Не виждам причина да се срамуваш от музиката, която харесваш. Особено, ако не ти личи на външен вид какво точно слушаш. Аз лично премного се забавлявам, когато гледам реакцията на някои хора, когато научат какво точно слушам. И - последно... Малка промоция - безплатен психотерапевтичен съвет. (Все едно, че сте посетили безплатно терапевта си): Ако някаква музика/песен не ви харесва, просто избягвайте да я слушате, за да не трупате негативни емоции и стрес. -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:15 AM |