![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Pi4ove, are tuka za Insmouth, 4e 6te precakate gotonia topic za Fyeld:) Vse pak tam otgore pi6e Fyeld!!! Eto tuka moje za Insmouth!
Mnogo mi e 4udno kak vas fenovete na Insmouth ne vi drazni tova kopirane(moje vlianie da e ,no to do takava stepen 4e napravo me drazniat:\ ) Vse pak triabva da se pravi avtorska muzika deeba, ne ste li suglasni?? A muzikata na Insmouth izob6to ne mi se vijda takava. Kajete mi 4estno kato slu6ate pripeva na I Come With A Gun primerno, ne vi li drazni, kak Stiff pee, a i kitarata e tvurde blizka do originala na Soulfly-Back To The Primitive. Na Extravaganja kato vzemete kupleta napravo niamam dumi, dosu6t kato Soulfly-Brasil (za vokala stava vupros, teksta estestveno e promenen, no dori i rimata e na su6tite mesta). Radvam se 4e ne sum slu6al vsi4ki pesni na Soulfly i na Sepultura, 6toto sigurno 6te nameria dosta pove4e COPY, ma niama zna4enie. Az ne moga da gi razbera tez mom4eta ot Insmouth. Tiahnata idea e ne da suzdadat ne6to novo, a napravo si vzimat na gotovo ideite ot Soulfly. Vijte, mislia si za6to Insmouth vmesto da se podkrepiat vzaimno s drugite bg metal bandi, te si straniat niakade si i govoriat gluposti za tiah. Tezi razgovori ne sa za da nakaram fenovete na Insmouth da ne gi slu6at pove4e, a prosto sa ot 4isto liubopitstvo kak gi turpiat. Ne znam za vas, no az naprimer predpo4itam da si pusna ne6to na Soulfly, vmesto na tiahni imitatori - Insmouth Peace ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
ebeeeee vie ste mnoooo zle beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
si4kiteeeeeeeeeeee OSUZNAITE SE /klasovo/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znam 4e ste malki o6te i edva li 6te razberete za kfo vi govorq ama 6e se opitam po vuzmojno nai prost na4in da vi go obqsnq 1. do sepulterahead -na4i bratle prav si 4e insmouth ne kradut prosto pove4eto im muzika e brutalno kli6e /tfa ne e su6toto kato kradeneto no vse pak ne e mnogo dobre/ vse pak imat i mnogo sveji ne6ta /pone az taka mislq/ -i za Extravaganja si prav i az go bqh gledal tfa po lakric ot mr.pun4 deto stiff be6e s edna kamoflajna flanelka /nali za tfa govori6/ tova naistina e dosta predi da izlezne soulfly-3 -a tfa 4e na insmouth si4ko im bilo PERFEKTNO e ebasi tupoto izkazvane kfo trqq da se razbira pod perfektno? ni6to ne e perfektno osobenno v bulgariq -tfa 4e gi poznava6 i si durpate pi6kite i neznam si o6te kfo ti vliqe na precenkata bratle /i ne se opitfai da mi obqsnqva6 4e ne e taka i az sm minal prez takiva ne6ta/ prosto 6te te pomolq da misli6 malko pove4ko otnosno muzikata ---the end---- tfa e kam tebe sega 2.do UHA fliper -na4i zakfo mi obqsnqva6 4e predpo4ita6 fyeld pred insmouth trqq li da gi protivopostavq6? tfa e ebasi tupoto i posle mi govorite 6to li ne se razbirali bulgarskite grupi egati vie ste su6tite tupaci poneje bobz ne6to se bil poskaral sus stiff i are sega izbiraite si ili field ili insmouth /moje i dvete ama zaduljitelno ednata trqbva da vi e pone 2 puti po lubima ot drugata i po vuzmojnost da imate li4no poznanstfo s nqkoi ot 4lenovete/ hahahahahaaaaaaa egati prostotiite -da vi imam i trite pri4ini 1.sigurno ne pravqt turneta v BG 6toto ne ima se sfiri pred 20-30 4oveka v nqkfi zabiti provincii /sigurno moe da se slu4i i da ima pove4e hora ama 20 e nqkfo normalno za provinciqta/ i az da bqh na tqhno mqsto i az ne bih go pravil 2.tfa 4e sa naduti i 4e si mrazeli fenovete samo me kara da gi uvajavam pove4e /poglednete se purvo kfi ste puk posle iskaitte uvajenie km vas/ 3.tretata ti pri4ina mai nqma kfo da q komentiram ama are ot mene da mine i ti fliper ima6 su6tiq problem kato na6iq drugar po gore sepultere head ti si se poznava6 s bobz /i bobs e super pi4 i e super zemen i neznam si o6te kfo/ i ti se vliqe6 mnogo ot tfa to v taq 6ibana malka durjavica seki se poznava sus seki ebati i kfo za da slu6am field ili insmouth trqq purvo da hodq da se zapoznaq s tqh da vidq dali sa pi4ove, dali sa zemnii, dali 6te me ubijdat i tn i tn ebasi TUPOTO hi4 ne mi dreme koi kfo misli za mene vajnoto e da sfiri qki raboti ---The End----- i km tebe 3.az 6te vi dam moite tri pri4ini 6to ne slu6am bulgarski /metal/ grupi -mnogo sa kli6irani /ne vsi4ko no edna golqma 4ast ot ne6tata/ -minalo mi e tfa vreme kogato sm slu6al takiva ne6ta -ako imam nqkfi pari ima 1000000000000000 grupi koito bih si kupil predi koqto i da e bila ot bg metal bandite mnoo sm kriti4en ne6to are 6te kaja i nqkoq dobra duma DA GO DUHATE SI4KI hahahahaaaaaaaaa tfa e maitap beeeeeeeeeee po princip mi e pod nivoto da pi6a takiva ne6ta ama vie me qdosahte mnogo ima4e i km fyeld i km insmouth nqmam ni6to protiv /qki grupi sa si/ bil sm fan4e i na dvete grupi na koncerti sa mnoo qki aam ve4e ne hodq 6toto nqmam pari pak i mi minaha malko tiq vremena /kakto ve4e spomenah po-gore/ pak po4nah da se otnasqmmmm.... -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:30 PM |