![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре бе, защо заради вас хората си мислят че метълите са педали, геймъри, хора със солидни комплекси, или са кирливи, или са просто прекалено изтрещели ?
Вие и такива като вас са виновни за това! Сериозно метъла е музиката на силните, уверените и хора с мнение, ако не сте такива не слушайте скапан метъл! Защо всеки като си представи метълка вижда дебела, гадна, мазна, комплексирана, доста странна, с шипове навсякаде, доста ячка (в повечето случеи) мацка ... Защо хора като мен, които са с мнение, приятелка изглеждаща като чалга звезда, с хубаво тяло, с амбиции и мечти, с мнение по всички въпроси и така нататък (преувеличавам, но разбирате мисълта ми), ги е срам да кажат че слушат повече метъл от повечето от вас. ![]() Защо се правите на мъже тук по форумите и по нета?! Метъла е музиката на хората, които по-малко говорят а повече вършат, а вие идиоти киснете по цял ден пред компа и си мислите как някой е чул някоя нова група която вие не сте, и веднага почвате да издирвате още 5 групи за които той не е чувал и т.н ... Извод: Метъла не е теория, а нещо много повече от практика(ако не разбирате за какво говоря значи не сте в правилния форум). Метъла не е музика от която искам да се срамувам че слушам, но се оказва точно така, уви! Дали това не е заради такива като вас, уви?! И сериозно, без хитрите ви коментарчета, всеки може да е остроумен по форумите, но това е присъщо за жените, педалите, и шибаните компютърни плъхчета(каквито сте повечето). Ако не разбирате смисъла на темата то значи аз съм сбъркал форума ... Отчаяно се надявам някой да ме е разбрал ... П.С.Ако админа изтрие темата значи битката е загубена ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мамка му, не ми излезе постът. Ще опитам пак.
Та, значи. Разбрахме, че си мъж под чехъл и че гаджето ти не може да те възприеме като почитател на 'тая' музика. Но, извини, може ли да не обиждаш целия форум в опитите си да се представиш пред обществото за нормален? Благодаря за което. Мен не ме е срам, че слушам 'тая' музика, а разговорите на тема музика ги оставих някъде из младежките ми години. Затова спамя само из общите подфоруми, но не бутам Новините и Метъл... вече. Тука сме се събрали хора със съвпадащо предпочитание към поне един музикален стил. Аз лично не съм тука да си меря вибратора (цвят пепел от рози, на опаковката му са написани размерите, така че няма нужда от линийка), а да прочета нещо забавно. А ти какъв търсиш тук, при нещастници като нас? А да, и някой преди мен те попита - от позицията на какъв пускаш тази тема? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:15 AM |