![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Мнения за развитието на групата?
Страхувам се да не се отплеснат съвсем в прога, предвид живо изпълнение на Руун, което току-що са качили на www.myspace.com/enslaved Разбира се, съпорт са и на Опет в Америка... дано не се вкиснат ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Кйетил Грутле!!! Изрод, мале само да дойдат тука, налазвам и аз!!! Ивар по майспейс ми бе писал месидж, че много иска да дойде в БГ на концерт!
Аааа, чакай ти разкажа един случай. Един авер от Добрич, бачкаше във Оза във Варна. И ми разправя един ден, влизат две лица и почват да разглеждат дискове. По едно време единия видял Мардраум и са обърнал към другия и му казал: Пич, виж, има диск на твойта група! И нащо момче са оцъклил - пред него Грутле!!! Отишъл юнака, купил един апарат - еднодневка и са нащракали яко!!! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Кйетил Грутле!!! Изрод, мале само да дойдат тука, налазвам и аз!!! Ивар по майспейс ми бе писал месидж, че много иска да дойде в БГ на концерт! Аааа, чакай ти разкажа един случай. Един авер от Добрич, бачкаше във Оза във Варна. И ми разправя един ден, влизат две лица и почват да разглеждат дискове. По едно време единия видял Мардраум и са обърнал към другия и му казал: Пич, виж, има диск на твойта група! И нащо момче са оцъклил - пред него Грутле!!! Отишъл юнака, купил един апарат - еднодневка и са нащракали яко!!! Питах го за тоя случай ![]() "Hehe...yes, I was in Varna on vacation i 2001 and me and my friend were stupid enough to pay a lot of money to go on this fishing trip to a dried out lake.....a huge rip-off of course:-) But, the rest of the holiday was nice. I do practice c & r (catch and release) in most of my fishing, but it depends what I..m fishing for. I do eat fish, and mostly self caught, and only species that are not threatened by extinction in the spesific area I..m fishing. Some species are very fragile and are not suitable to release after a fight, so I rather fish for species that can handle such treatment. We use unhooking mats, and proper hook release tools for best possible treatment. A lot of times, we have caught the the same fish over again. So yes, it works. The fish I "Take out" for food is mainly sea fish from large reproducing populations or small fish in overpopulated lakes. However, I do see the point that sportfishing is an 100% egoistic thing. No one NEEDS to do it in order to get food. But, on the other hand, it is a far better way of getting food than to buy a fish that has been caught in a net and been slowly killed for 10-20 hours. On the other hand, If your fishing does not harm the population, or the individual fish (as mentioned earlier, C&R), one should not have any doubts in my point of view. True sportsfishing enthusiasts love and care for the nature! Otherwise it would be like putting a bullet in their own leg, wouldn..t it? Sportfishermen have introduced a lot of campaigns (lobbying governments etc) throughout the world against overfishing by commercial fisheries (Salmon,Blue fin Tuna etc..) and pollution of river systems especially in Europe. This has resulted in cleaner rivers and a lot of species have been saved from total extinction. But, there is still a long way to go! It..s about trying to make a difference:-)" -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 11:56 AM |