![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре бе, защо заради вас хората си мислят че метълите са педали, геймъри, хора със солидни комплекси, или са кирливи, или са просто прекалено изтрещели ?
Вие и такива като вас са виновни за това! Сериозно метъла е музиката на силните, уверените и хора с мнение, ако не сте такива не слушайте скапан метъл! Защо всеки като си представи метълка вижда дебела, гадна, мазна, комплексирана, доста странна, с шипове навсякаде, доста ячка (в повечето случеи) мацка ... Защо хора като мен, които са с мнение, приятелка изглеждаща като чалга звезда, с хубаво тяло, с амбиции и мечти, с мнение по всички въпроси и така нататък (преувеличавам, но разбирате мисълта ми), ги е срам да кажат че слушат повече метъл от повечето от вас. ![]() Защо се правите на мъже тук по форумите и по нета?! Метъла е музиката на хората, които по-малко говорят а повече вършат, а вие идиоти киснете по цял ден пред компа и си мислите как някой е чул някоя нова група която вие не сте, и веднага почвате да издирвате още 5 групи за които той не е чувал и т.н ... Извод: Метъла не е теория, а нещо много повече от практика(ако не разбирате за какво говоря значи не сте в правилния форум). Метъла не е музика от която искам да се срамувам че слушам, но се оказва точно така, уви! Дали това не е заради такива като вас, уви?! И сериозно, без хитрите ви коментарчета, всеки може да е остроумен по форумите, но това е присъщо за жените, педалите, и шибаните компютърни плъхчета(каквито сте повечето). Ако не разбирате смисъла на темата то значи аз съм сбъркал форума ... Отчаяно се надявам някой да ме е разбрал ... П.С.Ако админа изтрие темата значи битката е загубена ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
А, Сепултуратр, ти всъщност какво очакваш от своята тема? Освен, очевидното, че си искал размишленията ти да бъдат чути? И освен това, с какво се занимаваш, че показваш такова високо самочувствие? ![]() Основно да си оплача мъката, да.Какво друго може да очаква човек, от тема във форум. За самочувствието ...мога да го показвам на теб, специално, защото съм те виждал на живо, както казваш ти, и мога да гарантирам, че ти също се вписваш перфектно в темата(въпреки, че даже не съм приказвал с теб ![]() Извинявам се на хората, които не познавам, и съм подходил снизходително, или съм демонстрирал високо самочувствие. ако седна да ти показвам какви фенове на чалгата има, "комплексираните метъл фенове", за които говориш ще изглеждат като топ модели пред тях. Виждала съм не по-малко "ячки, дебели и противни" чалгарки с плътно прилепнали розови блузи, петна под мишниците, изрусени коси и тресящи се паласки и бутове. Да не говорим за анорексичните педалчета (съжалявам, ако има някой с такава сексуална ориентация тук) с перчемчета, гейски чанти, говорни дефекти и пр. Защо си мислиш, че комплексари има само в метъла?! Всяка музика е харесвана и от пичове, курви, дебелаци, комплексари, анорексици, тъпаци, умници, етц. Еба ти определнията мяташ, заклевам се! Виж при метъла нещата стоят по-различно.Тази музика, която ми е толкова на сърце, се използва умело за избиване на комплекси, и какво ли още не, но това също не беше шибания смисъл на темата, така че не се затормозявай допълнително. Чувстваш ли се по добре сега, като ми написа 20 реда пост, в който просто преразказваш по горните + малко празни приказки(информацията за които ти идва от развинтеното ти въображение). Бравоо, затапи ме, можеш да спиш спокойно вече, и да се мислиш за най-интелигентната, печена и велика мацка(без намек за външноста, мога само да предполагам). Нали за това живееш, за да радваш хроничните чикиджии по форумите ... Та, значи. Разбрахме, че си мъж под чехъл и че гаджето ти не може да те възприеме като почитател на 'тая' музика. Но, извини, може ли да не обиждаш целия форум в опитите си да се представиш пред обществото за нормален? ![]() ![]() Донт уори , дъм чикс ар кайнд ъф чарминг ... Лелее още не ми го побира акъла, ти просто не ме познаваш! Като нямат нищо общо,защо занимаваш хората? Всъщност даже не си забавен, жалък не бих те нарекла. Отчаяно ми звучиш. Замисли се, надеждата ти за разбиране в 20 реда във форум ли се намира? А, извинявай, ти нищо общо с "нас" не искаше. Нали си различен, интелигентен, естет, амбициозен, дълбокомислен... На ние едно не отговаряш. Ами за какво ви е пикливия форум освен да се занимавате бе?! Надежда за разбиране изобщо не съм имал, бях доста отрязан когато писах темата, но нещата си ги мисля така и на трезво.Просто на трезво никога не бих тръгнал да се замислям или да най-малкото да пиша теми по форуми. Кога казах че съм "Нали си различен, интелигентен, естет, амбициозен, дълбокомислен" ? Кой знае колко интелигентен не съм, различен съм до толкова до колкото всеки човек е, амбициозен не чак, и... дълбокомислен ?! ![]() Нищо с хора ,които пишат по цял ден из чикиджийски форуми, правят се на мъже зад компа, и най-лошото-чувството им за хумор само те си го разбират, и т.н. не искам, за отделните личности немога да кажа. Определението "чалга певица" явно не беше съвсем точно в пристрастните ви и комплексирани очи ![]() ... И не на последно място, съм човек на който, детството е минало по концерти, пиене, наркотици, много пияни мятълки и много метъл, най важното ... Бягъл съм от нас десетки пъти, полиции, стрийтфайт и какво ли не, ама ако почна тая тема ... Както и да е! В правото съм си ,да негодувам от нещата, които вече 20 пъти изредих.Като такъв се явявам! И бтв не се паля, само така изглежда като пиша. Даже не го правя на въпрос, ама нз що се зачекнах ![]() Хайде със здраве! Отивам да се накова след малко, пък вие си напрвете по 1 сойка, женските първи ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:48 AM |