![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хора, дебел съм яко, та реших да пробвам една диетка, дет я намерих у нет-а. Пардон, казаха ми я на морето, та после я намерих
Казва се Японско Чудо, ей ви линк за нея. Та, некой ползвал ли я е и има ли ефект :> ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат Генното предразположение към затлъстяване съществува. Бих се радвал ако аргументираш това свое схващане. В какво според теб се изразява въпросното предразположение? И най-вече дали то е директно или не (сиреч дали има ген на затлъстяването или комбинация от различни генетични фактори). Цитат Оптималната диета е Въглехидрати:белтъци:мазнини - 4:1:1 като полвината белтъци са от раст. произход и по голямата част от мазнините също. В какъв точно аспект оптимална? Оптимална за какво и от къде идват тези цифри? Ако отговорът ти е от USDA или от Германското здравно министерство (които са двете институции, които препоръчват подобни цифри), знаеш ли на какво точно те базират предположенията си? Цитат Рабира се всеки човек си има оптимално тегло зависещо от това какъв тип тяло е - ендоморф, ектоморф или полиморф. Поломорфите ги има сред котките и в World Of Warcraft. Трите соматотипа са ендо-, екто- и мезоморф. За голямо съжаление логиката на тази класификация е изцяло обърната. Трите соматотипа не определят хората, а хората определят типовете. Цитат Аз пък свалих 22 кг за 4 месеца точно с Дюканската диета Поздравления! А промени ли хранителните си навици след това? Личното ми мнение е, че Дюкян всъщност съвсем без да иска прави нещо много важно, а именно да научи хората да съставят менюто си около източник на протеин и зеленчуци. @Сиело - Абе, прави ми впечатление, че в музикалното сте големи поддръжници на Дюкян. А и май имахте едно приятно място наоколо, където можеше да си вземеш пилешки шишчета... А сега как се храниш? Цитат Ако карам само на бира и домати ше отслабна ли бре? Да, разбира се. А най-хубавото е, че ако караш така достатъчно дълго ще умреш! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат Рабира се всеки човек си има оптимално тегло зависещо от това какъв тип тяло е - ендоморф, ектоморф или полиморф. За голямо съжаление логиката на тази класификация е изцяло обърната. Трите соматотипа не определят хората, а хората определят типовете. Elaborate pls ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 12:15 AM |