![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Здравейте! Казвам се Момчил. От малък град съм, но рано излязох от там - учих пет години в Първа езикова гимназия, Варна и след това завърших психология в СУ. Занимавал съм се и с музика в детските си години - свирих на пиано и дори успях да спечеля един национален конкурс, но зарязах свиренето и сега то е само хоби за мен. Няма да претендирам, че разбирам от музика чисто музикантски, защото не обичам да участвам в безмислени спорове, кой колко е добър. За мен е по-важно какво послание носи за някой определена творба, защото считам, че музиката като изкуство е директен код към човешката душа. Моите хобита са игрите във всичките им форми, по които съм много запален, като по-сериозно напоследък се занимавам с шах и Magic The Gathering (ако на някой му е интересно какво е това, може да дам повече информация за тази игра). Обичам да чета книги, като си признавам, че напоследък, с изключение на психологическа литература, нямам време за нищо друго. Голям фен съм на фентъзи културата и всъщност тя е причината да прослушам метъл, защото считам, че тази музика е естественото допълнение на романите на Толкин, Джордан и Хауърд. Любимият ми жанр като цяло е пауър метал, но моят фаворит като група са Nightwish. Просто изкушението да се пренасям от време на време в (цитирам) worlds, ruled by magic and might swords е прекалено голямо.Ами това е от мен за мен за сега. Надявам се да се включа пълноценно във форума. Ако някои се интересува от още нещо, да пита. Забравих да напиша възрастта си-24.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Току що завърших бакалавърската си степен по психология и ме поканиха за асистент следващата година. През лятото не се занимавам с нищо определено. Почивам си.
Групите, които харесвам в Power Metal жанра са много и за да не отегчавам с добре познатите имена, ще кажа някои, които са по-малко, незаслужено според мен, популярни. Това са на първо място Dream Evil. Тези момчета ме плениха от самото начало, когато ги чух. Много здрав саунд, убийствен вокал, който пее така и на живо, и смислени, според мен, текстове. Друга яка банда за мен в този стил е Dionysus. А иначе съм си фен на класиките в жанра като Manowar, Thunderstone, Hammerfall (за съжалание ми се струва, че вокалът на последните пее фалшиво на живо, но това не им пречи да правят страхотни песни) и Primal Fear (тези не са класика по принцип, но са ми големи любимци). Да не забравя Masterplan. Всъщност няма как да напиша тук всички групи, които харесвам, така че със сигурност има много празни места, които в хода на постовете си ще се постарая да запълня. Нямам акаунт във фейсбук нито в ласт.фм. P.S. Благодаря за хубавите думи, Sturmfuhrer! -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:45 AM |