![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Здравейте! Казвам се Момчил. От малък град съм, но рано излязох от там - учих пет години в Първа езикова гимназия, Варна и след това завърших психология в СУ. Занимавал съм се и с музика в детските си години - свирих на пиано и дори успях да спечеля един национален конкурс, но зарязах свиренето и сега то е само хоби за мен. Няма да претендирам, че разбирам от музика чисто музикантски, защото не обичам да участвам в безмислени спорове, кой колко е добър. За мен е по-важно какво послание носи за някой определена творба, защото считам, че музиката като изкуство е директен код към човешката душа. Моите хобита са игрите във всичките им форми, по които съм много запален, като по-сериозно напоследък се занимавам с шах и Magic The Gathering (ако на някой му е интересно какво е това, може да дам повече информация за тази игра). Обичам да чета книги, като си признавам, че напоследък, с изключение на психологическа литература, нямам време за нищо друго. Голям фен съм на фентъзи културата и всъщност тя е причината да прослушам метъл, защото считам, че тази музика е естественото допълнение на романите на Толкин, Джордан и Хауърд. Любимият ми жанр като цяло е пауър метал, но моят фаворит като група са Nightwish. Просто изкушението да се пренасям от време на време в (цитирам) worlds, ruled by magic and might swords е прекалено голямо.Ами това е от мен за мен за сега. Надявам се да се включа пълноценно във форума. Ако някои се интересува от още нещо, да пита. Забравих да напиша възрастта си-24.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Асистент в университета, да.
Песни като Crusader's Anthem, The Mirror и Losing you ми се струват доста смислени като текстове, а други като chasing the dragon, chosen ones са свързани с любимата ми фентъзи тематика и затова, може би съм малко предубеден спрямо тях. Не знам, това си е мое мнение. Може и да не съм прав. Най-великата песен на Primal Fear според мен е Red Rain. Съответно и съставът в който са били, когато са я писали и изпълнявали за първи път ми е любим, макар че, ако трябва да съм напълно искрен, това е една от групите, при която наистина не съм чувал нито една песен, която да не ми хареса, без значение на състава. Отговарям ти за Primal Fear тук, защото ми се щеше да почакам един ден след представянето си, за да видят всички, които се интересуват, че вече съм част от форума, преди да започна да пиша активно по другите теми и някой да се зачуди "кой пък е тоя". -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:38 AM |