![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Знам че във този форум се крият много пораснали деца. Все пак искам да чуя мнението на всички за някои от филмчетата, които излъчваха и излъчват по Cartoon Network - аз лично не го гледам от 2-3 години, но сега ме е хванала носталгията и си тегля да попреговория Courage The Cowardly Dog и Samurai Jack, които са си страхотни класики. Вече не знам дали ги и дават, но започнаха да пускат далеч по-глупави анимации.
Та какво мислите за тези филмчета? Кои са ви любимите? Защо? ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат "Картуун нетуърк" вече на български 04.09.2009 16:15 От 1 октомври каналът тръгва у нас с пълен превод като част от нова мрежа, покриваща Румъния и няколко страни от Югоизточна Европа Скуби Ду, Бен 10, кучето Къридж, Джони Браво и още от любимите анимационни герои от "Картуун нетуърк" (CartoonNetwork.com) вече ще говорят на български. Каналът тръгва у нас на 1 октомври с пълен превод като част от нова мрежа, която ще покрива нашата страна, съседна Румъния и няколко държави от Югоизточна Европа и Русия. От 19 септември до 3 октомври "Търнър броудкастинг" (Turner.com) планират развлекателни събития за своите почитатели в София, Варна, Пловдив и Стара Загора. Те са част от кампанията, която ще ознаменува приемането на България в голямото анимационно семейство на "Картуун нетуърк". Каналът се излъчва на 22 езика в 160 страни по света. Анимационните му филмчета са част от всекидневието на 200 млн. домакинства. Досега малчуганите (и родителите им) у нас го гледаха на английски език, но от 1 октомври Флапджак, Ед, Ед и Еди, Роботбой и Каспър ще говорят на български.\ "Пълното локализиране на "Картуун нетуърк" е логичен резултат от дългогодишното ни присъствие и ангажимент към българския пазар", казва Гордана Дуспара Мориарти, вицепрезидент и генерале мениджър за Централна и Източна Европа и страните от Бенелюкс. "Картуун нетуърк" е канал от мрежата на "Търнър броудкастинг". В ефир е от 1 октомври 1992 г. и понастоящем предлага на зрителите повече от 70 анимационни сериала. He... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 08:46 AM |