![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хора, дебел съм яко, та реших да пробвам една диетка, дет я намерих у нет-а. Пардон, казаха ми я на морето, та после я намерих
Казва се Японско Чудо, ей ви линк за нея. Та, некой ползвал ли я е и има ли ефект :> ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Не знам дали точно това е темата, в която трябва да го пиша, но аз имам следния проблем. Висок съм малко над 1.80, а тежа едва 67 кг. и макар да ям много и калорична храна (хляб-хляб и половина на ден с манджа, днес съм засега на половин хляб с купа пържени картофи) не мога да напълнея. Лекарите казват, че имам ужасно бърз метаболизъм, а приятелите ми много ми се ядосват, че се оплаквам от нещо, което повечето хора считат за благословия. Все пак ми се ще да открия начин да не изглеждам като недохранен африканец при положение, че се тъпча като прасе.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 12:28 AM |