![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Славянските групи винаги са ми допадали (Tvangeste; Behemoth, дори и Aria), но когато за пръв път чух Vesania, имах чувството, че не слушам музика, а просто аз самият се превръщам в тоналности и ритъм, а светът около мен, от застояло, събиращо прах място за СЪЩЕСТВУВАНЕ, бе претворен във СИМФОНИЯ, която да ИЗЖИВЕЕШ!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Ако беше такъв разбирач нямаше да слушаш метъл. Имам няколко въпроса към теб: 1. Ти като разбирач какво слушаш? 2. Какво правиш във форум, в който, подразбиращо се от името му (Меtal World) членуват само неразбирачи. 3. Защо пишеш в тема за стил, който не слушаш - аз например не слушам пънк, но не си давам мнението колко зле е музика върху която нямам поглед. 4. Какво са ти виновни хората, че мама не ти претоплила млякото, та ги наричаш педали. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:01 AM |